Как да комуникираш уверено и да правиш презентации за минимум $1,000 всяка.

Познато ли ти е това?

  • Искаш да ........................, но не знаеш точно как.
  • Притесняваш се, че .......................
  • Страхуваш се да не би ...................
  • Силно желаеш да.....................
  • Знаеш, че .................
  • Не си сигурен как да ..................
  • Искаш най-накрая бързо да ..................
Стартирай с "Името на Продукта" Днес

30 Дневната Програма с Вечен Достъп Включва:

12 Ексклузивни Сесии с Видео Тренировки и Файлове с Упражнения


Сесия 1: Как да...... (стойност 200лв.)

Сесия 2: Как да......(стойност 200лв.)

Сесия 3: Как да......(стойност 200лв.)

Сесия 4: Как да......(стойност 200лв.)

Сесия 5: Как да......(стойност 200лв.)

Сесия 6: Как да...... (стойност 200лв.)

Сесия 7: Как да...... (стойност 200лв.)

Сесия 8: Как да......(стойност 200лв.)

Сесия 9: Как да......(стойност 200лв.)

Сесия 10: Как да......(стойност 200лв.)

Сесия 11: Как да......(стойност 200лв.)

Сесия 12: Как да......(стойност 200лв.)


Обща Стойност: 2,400лв.

 За определено време само за:
$2,400 - 199лв.

ЗАКУПИ СЕГА САМО ЗА 199лв.

Кога и как ще се проведе онлайн курсът?

"Името на Онлайн Курса" е онлайн видео курс, до който ти ще имаш вечен достъп. Не е нужно да плащаш отново за него вбъдеще и ще имаш достъп до него по всяко едно време и от всяка една точка на света чрез Интернет.


Веднъж закупен, този онлайн курс си остава твой завинаги. Достъпът не е ограничен във времето.

Защо създадох онлайн курса?

Петър Антонов

Създател на "Името на Курса"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem neque, dictum et vulputate id, euismod non purus. CurabiturLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem neque, dictum et vulputate id, euismod non purus. Curabitur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem neque, dictum et vulputate id, euismod non purus. CurabiturLorem ipsum dolor sit amet,ipsum dolor sit amet,ipsum dolor sit amet,

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem neque, dictum et vulputate id, euismod non purus. CurabiturLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem neque, dictum et vulputate id, euismod non purus. Curabitur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem neque, dictum et vulputate id, euismod non purus. CurabiturLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem neque, dictum et vulputate id, euismod non purus. Curabitur.

7 Дневна Парична Гаранция

Ако поради каквато и да е причина прецениш, че "името на курса" не покрива очакванията ти или сметнеш, че не е за теб, ние имаме 100% пълна парична гаранция!


Единствено трябва да ни пишеш един бърз бърз имейл до 7 дни след закупуването на курса и ние ще възстановим всяка една стотинка от сумата, която си платил.


Моята цел е да елиминирам напълно риска за теб, за да може да видиш за себе си, дали онлайн курсът си струва и да се концентрираш да постигнеш "резултата, който желаеш с програмата" бързо!

Кликни на Бутона Отдолу и Започни Сега

Стартирай с "Името на Продукта" Днес

Резултати/ Мнения

"Много съм щастлива! Уебинарът мина, добре ...От 67 регистрирали се присъстваха 26 човека. Имам продажба на най-скъпата ми оферта и дори жената, която си я поръча, каза че ме е харесала и иска да работим заедно. Супер! Прегръдки и целувки от мен! Много, много ви благодаря!"

shadow-ornament

"Току що завърши моят Уебинар и мина страхотно!
Имаше хора и успях да направя половината от презентацията на Пешо, но съм много доволна и имам 1вата продажбааааааааааааа"

Често задавани въпроси

Въпрос 1: Има ли период на Гаранция?

Много добър въпрос и отговорът е 'Да'.

Ти ще имаш 7 дневна пълна парична Гаранция. Можеш да използваш тези 7 дни да прегледаш абсолютно всичко, което получаваш, да се възползваш максимално и ако прецениш, че не е за теб, да ни изпратиш един бърз имейл.

Ние няма да ти задаваме въпроси, защо си решил така и ще ти възвърнем 100% от сумата, която си заплатил.

Целта ни е да поемем целия риск на нашите рамене, а ти просто да пробваш и да прецениш за себе си. Не губиш и не рискуваш абсолютно нищо.


Въпрос 2: Ако не се възползвам сега, ще мога ли да го направя на по-късен етап?

Това е страхотен въпрос.

Ако не се възползваш до края на промоцията, ти ще можеш да закупиш Онлайн Курса, но с около 60% по-висока цена. Плюс бонусa, който имаме в момента като безплатна част от пакета, ще може да бъде закупен отделно за неопределена в момента сума.


Въпрос 3: Понеже, когато тръгвам да плащам, сумата я пише в евро, мога ли да направя плащане онлайн с картата ми, която е в лева?

Да, ако картата ти е в лева, евро, долари или която и да е друга валута различна от евро, ти можеш да направиш плащането с нея.

Много от нашите студенти закупуват именно по този начин. Курсът на долара автоматично ще се пресметне от банката, в момента на покупка и обикновено е кажи речи същият като официалния курс. Разлика в цената дали ти самият ще обърнеш парите през банката или банката ще го сметне автоматично при плащане, най-вероятно няма да има.


Въпрос 4: Има ли други начини за плащане, освен плащането с карта по Интернет?

Приемаме и плащания по банков път и плащания през офис на изипей.

Ако желаеш повече информация, как да направиш плащане с тези методи, пиши ни на имейл "help@uspeivbulgaria.com" с информация, кой пакет желаеш да закупиш и ние ще ти предоставим данните.


Въпрос 5: Друг най-често срещан въпрос, който спира хората да си купят Онлайн Курса от теб

Можеш да добавиш колкото желаеш най-често срещани въпроси. Те преодоляват ограничаващите вярвания на потенциалните клиенти и им помагат да научат ценна информация, за да си купят.


Кликни на Бутона Отдолу и Започни Сега

Стартирай с "Името на Продукта" Днес

www.ImetoNaSaitaTi.com 2018-2020. Всички права запазени!