Мнения

След като започнах да правя доходи по Интернет като Представител, прилагайки наученото от Академията, дълго време ми беше чудно, защо и други хора в Маркетинг индустрията нямат същите резултати. Чак тогава осъзнах, че това, до което съм получил достъп е нещо наистина специално.

Даниел Йорданов
Аз се присъединих в Академията на Успей в България, защото съм учител и много държа на образованието… За мен е важно не само да съм в крак с времето откъм Интернет, но и да продължавам да се развивам Личностно.

Магдалена Шипковенска
Благодарение на Успей в България аз осъществих мечтата си да работя и да градя МЛМ Бизнеса си изцяло по Интернет.

Русанка Начева
Най-хубавото на обученията и подкрепа от УвБ е, че за разлика от Семинарите на живо, винаги можеш да влезеш в Онлайн Академията, да гледаш конкретна тренировка, за да си припомниш нещо и да го приложиш веднага.

Силвия Маркова
Когато тепърва започнах да правя Интернет Маркетинг благодарение на вас през месец Март 2015, аз си поставих конкретна финансова цел за след 1 година за 2016. Днес през месец Ноември на 2015, аз мога да кажа, че предния месец изпълних тази цел за месеца, а този месец даже ще я задмина!

Георги Кисов
Включих се в Академията, за да науча как да промотирам своя МЛМ бизнес по интернет. Но получих много много повече под формата не само на знания, но позитивни емоции всяка седмица с Уебинарите и Мастърмайнда. Благодаря на Пешо и целия екип на УвБ за благородната им мисия.

Вени Атанасова
Аз започнах с Академията от самото начало и бих казал, че тази компания до ден днешен се е развила Десеторно! Интернетът е бъдещето, но нека да не забравяме и Личностното Развитие, защото това е, което ми помогна най-много.

Тодор Михайлов
Според мен не се обръща голямо внимание на Уни-Блога и блогинг платформата, която Успей в България предоставя, но именно това позволява на всички тепърва стартиращи да се позиционират като експерти в Интернет. Това е ГОЛЯМ плюс.

Иван Трифонов