Консултация с Петър

От офиса на Петър Антонов:

Тази Бизнес Консултация най-вероятно НЕ Е за 97% от хората, които четат тази страница.

И причината за това е много проста.

Сигурен съм, че ще се съгласиш, че когато аз и ти предоставим от личното си време, ние предоставяме най-ценното, което имаме. Нещо, което никога няма да си върнем обратно.

Някои хора казват, че времето е пари, но всъщност времето е много повече от пари, не е ли?

Ако си добър в играта на “правенето” на пари, ти винаги можеш да “заработиш” още.

Времето от друга страна обаче, ние никога няма да си върнем обратно.

И тук вече достигаме до идеята, която се опитвам да предам.

За да отделя 90 минути от времето си да говоря лично с теб, аз лишавам хиляди други хора, за които мога да направя групова тренировка в същото това време.

Така вместо на 1 единствен човек за тези 90 минути, бих могъл да помогна на стотици, хиляди или десетки хиляди хора. (имаме Видеа на Английски с над сто хиляди гледания.)

Но въпреки, че мога да помогна на много повече хора в тези 90 минути с групова сесия (и да бъда също толкова и по-добре финансово възнаграден), знам, че консултациите могат да бъдат тотално трансформиращи.

Много учени споделят, че дори само 1 час, прекаран в разговор с Топ Експерта в дадена индустрия, се равнява на 6 месеца в четене на книги и гледане на тренировки. В зависимост от Експерта, тази сесия би могла да се равнява и на години!

Което, разбира се, е напълно логично, като се има предвид, че в една лична консултация се предава не само точната информация, от която някой се нуждае, за да трансформира бизнеса си, но и самата енергия, която е необходима, за да вземеш информацията на сериозно и да я приложиш за бързи резултати.

И затова реших все пак, да предоставя опцията за лична консултация, но с една малка уловка.

За разлика от други “Консултанти”, които биха консултирали всеки под слънцето, реших да предоставя тази възможност, само за конкретни хора, които смятам, че биха се възползвали най-много. Нищо против консултантите, просто това е различно.

Сега, какво означава това за теб и защо го казвам?

Ето какво имам предвид

Тази консултация не би била добра инвестиция нито за теб откъм пари, нито за мен откъм време, ако ти вече нямаш печеливш бизнес.

Моята задача с тази консултация от 90 минути не е тепърва да отговорям на общи въпроси и да ти помагам с неща, които разглеждаме в курсовете ни (и то много по-евтино)

Моята задача с тази консултация е да обсъдим много внимателно бизнеса ти, който имаш и да изясним стратегия, с която драстично да увеличим печалбите ти.

Просто и ясно.

Напълно възможно е в 90 минути време, да се разгледа един бизнес модел и да се разбере, с кои стратегии да се достигне от 5,000лв./м. печалба до 10,000лв/м. – примерно. (или пък от 10,000 до 15,000лв. и т.н.)

Обаче, ако все още си в съвсем началните етапи на своя бизнес и тепърва ще се консултираме, как да стигнеш от 0 до 5,000лв. на месец примерно, това няма как да стане за 90 минути.

Защото все още нямаш основата… Има ли логика?

Представи си го по този начин…
Ако все още нямаш печалби … аз трябва да отделя 90 минути с теб, обсъждайки неща, които разглеждаме в курсовете ни така или иначе.

Би било неловко, както за теб, така и за мен, да се чуем наживо, след като си инвестирал $1,000 и въпросите ти да се състоят в това: “Струва ли си да промотирам по Интернет?” (получавам подобни въпроси на лични съобщения във Фейсбук.)

Искрено се надявам, че ме разбираш.

Последното нещо на света, което би ми доставило удоволствие е да предложа нещо, на някой, което най-вероятно не е за него.

Така, че ако си в тази категория на хора, които тепърва започват с бизнеса си или са в този начален етап – 0лв. до 5,000лв./месец в печалби, имай предвид следното.

Всеки, който реши да закупи един от курсовете ни в сайта на “Успей в България” получава и Безплатна подкрепа от нашия екип. Ти можеш да задаваш въпросите си и нашият екип ти помага и те насочва във всяка една стъпка към желаните от теб резултати с твоя бизнес!

Най-вероятно вече знаеш, че никой друг в България не предоставя такава подкрепа. Ние сме единствените.

И ако все пак искаш консултация ЛИЧНО С МЕН, ето какви са изискванията:


За кого е личната Консултация:

  •       Правиш минимум около 5,000лв. на месец в оборот. Това не е нещо, което ще те накарам да доказваш, но разчитам, че ще бъдеш честен. Изключение на това правило би се направило евентуално, ако обясниш убеждаващо, защо си различен и специален и ще имаш успехи от консултацията, дори да нямаш “основата”?

  •       Приемаш консултацията със сериозността, която е необходима, за да имаш десетократна възвръщаемост на инвестицията за нея. Плюс ти самият си с нагласата да възвърнеш инвестицията си десетократно, прилагайки всичко, за което ще говорим.

  •       Вече си взел решение да бъдеш един от Топ Хората в твоята Индустрия и имаш изгарящо желание да го направиш, а не тепърва ще взимаш това решение и ще развиваш това желание.

  •      Не си един от хората, които се държат с другите сякаш са му “длъжни”, а напротив: Отнасяш се с нужното уважение с всеки, с който работиш.

  •       Знаеш как работят парите и фактът, че това което получаваш е в директна пропорционалност на това, което плащаш. Ако не си убеден, дали консултация от $1,000 с Топ Експерт си струва, това най-вероятно не е за теб.

 

Това са изискванията.

Цел на консултацията: Да трансформира мислите, действията и сегашната ти стратегия – за минимум 10-кратна възвръщаемост на инвестицията ти с консултацията.

Цена на консултацията: $1,000 за 90 минути

За да запазиш дата и час за консултация, както и специална форма, която ще трябва да попълниш, свържи се с екипа на Успей в България през секцията на сайта – “Контакти”. Ние ще предоставим специална форма, с която да заплатиш капаро от $500, а другите $500 ще заплатиш след като приключи консултацията.

Аз лично бих се радвал да те опозная и да помогна максимално с резултатите в бизнеса ти, но както споменах по-горе, консултациите са нещо, което правя временно, тъй като не носи най-добра възвръщаемост на личното ми време.

Правя го защото обичам да помагам.

Пожелавам ти всичко, през което преминаваш сега, да те подготвя за мечта по-голяма от всичко, което някога си си представял!

Искрено твой,
Петър Антонов