5. За Афилиейти

 Какви възможности предоставя УвБ за своите представители?

               1. Представителите  получават достъп до специална секция на Академията, където им се предоставят онлайн инструменти и специализирано видео обучение за промотиране на продуктите.

               2. Представителите имат възможност да промотират  нивата на обучение  на компанията като за всяка продажба получават 40% комисионни от стойността на продукта.

               3. При определени условия представителите имат достъп до секцията ГЛОБАЛНА ДОМИНАЦИЯ, където имат възможност да промотират продукти на световния пазар и получават много големи комисионни.

               4. Представителите имат достъп до дъщерните компании на Успей в България и могат да промотират съответните продукти – видео курсове, които решават определени проблеми на хората

 


Това са историите на някои от нашите представители:


 

10492287_875361599215691_8039516165963426635_n

 Георги Кисов:

“Никога не е късно за да започнеш!”

” Преди да открия “Успей в България” бях едно момче, което сърфираше из интернет без да има на идея какво точно търси.

Но след като попаднах на компанията и научих за този “Интернет Маркетинг” доход, започнах да гледам обученията и след време направих първата си комисионна от $18.80, след нея последваха още комисионни.

След време, през месец Март 2015 година, аз си поставих цел да изкарвам над  $250 на месец.

Не мина дълг12483178_961512683933915_1125404748_oо време и това беше осъществено, когато изкарахме новата серия от  видеа за Мрежов Маркетинг.  Успях да направя   комисионни на стойност два пъти повече от тази цел и  то за седмица!

  Благодаря ви “Успей в България”!

 


 

 Румен Бъчваров:

“От няколко години търсех начин да подобря резултатите си в любимата ми мрежова компания. И естествено, който търси намира.

Попаднах на една обява във Фейсбук, задържа ми вниманието посланието което лъхаше от нея, и от този момент нататък разбрах,  че съм попаднал на златна мина. Решението което взех бе мигновено.

Стартирах със златното ниво и препоръчвам на всички които решат да се възползват от продуктите на тази млада и амбициозна компания – вземете максимума който Ви се предлага. Нямах парите за златното ниво, но го исках – взех назаем и така започнах. Резултатите които постигнах в  първите две седмици от както се включих в УвБ бяха повече от добри. Вече бях на печалба!

Какво ми даде това предизвикателство- УвБ ?

Знания, систематизирани на едно място, уроци които могат да се прилагат във всеки бизнес, спести ми много време в търсене на подходящи качествени  курсове разпръснати в интернет пространството, позволи ми да уча как хората по-света използват  силата на интернета днес, за да изведат   бизнеса си на „ Бързата Писта”, общуване с амбициозни хора, които отстояват целите си и още толкова много. Всичко научено започвам да прилагам и в мрежовата компания която представлявам.

УвБ е за всеки, УвБ е тук за да ти подаде ръка и да извърви пътя стъпка по стъпка заедно с теб за да ти помогне да развиеш и достигнеш своя потенциал, да ти съдейства в осъществяване на целите ти, да те обогати духовно и да ти предостави възможност да увеличиш банковият си акаунт.

Готов ли си да поемеш собствената си съдба в свои ръце?

 Искаш ли го достатъчно силно?

Желаеш ли това да се случи с теб СЕГА?

Вземи решение ДНЕС и си добре дошъл в екипа на УСПЯВАЩИТЕ  в УвБ”


 

Русанка Начева:

“Винаги съм искала да работя по интернет и търсих възможности.

Така попаднах на компанията Успей в България. Още на първото видео разбрах, че това е моята компания. Закупих си пакета с основното ниво и след една седмица и пакета със сребърно ниво. Също така станах и представител.

Започнах обучението с много ентусиазъм и изгарящо желание.Стъпка по стъпка аз навлизах в света на интернет маркетинга и бизнеса.

Не закъсняха и първите комисионни. С времето комисионните започнаха да се увеличават.

След няколко месеца си закупих и златното ниво.

И когато пуснахме на пазара новата видео серия за представителите на Мрежовия Маркетинг, аз си поставих за цел да направя комисионни $1000. За две седмици успях да постигна целта си.

Всичко това стана възможно благодарение на обученията на Успей в България.

Много благодаря за възможностите, които ни предлагате!”